Welcome To My Life..

I am GAY..
So what?

Monday, 21 May 2012

Aku Remaja Gay Melayu

Aku terjumpa Blog "Aku Remaja Gay Melayu". Rasenye aku kenal pemilik blog 2. n kami pnh kapel. aku dah bace post dye ttg pengalamannye main dgn abg ipar dye.. Mase kitorng kapel dulu dye pn pnh citer kat aku. n aku pn dah tengok n jumpe abg ipar dye 2. Ape yg boleh aku kate dye beruntung dpt main dgn abg ipar yg ncem n body sedap 2..
Tp blognye mcm dah lame x aktif. Aku pn dah lame lost contact dgn dye. Rasenye dah setahun sebelum aku SPM lg tahun lps.
Maybe dye busy skrg.. ape pun aku masih rindu kat dye.. teringat saat2 indah mase kitorang kapel dulu.. walaupun aku masih sekolah tp aku selalu bersamenye..

38 comments:

  1. seronoknye, skolah2 dh bersama laki huhu.. er tringin dak skolah yg jantan tp nakkan kasih seorang abg. i can b that abg hehe ;) adik yg bru spm last yr ni ke? jom date? hehe..

    ReplyDelete
  2. Hi, jom lawat intai2jantan@blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Jomlh...sms atau whatsaap dgn sye..
    0193089683

    ReplyDelete
  4. seronoknye..jom sms saye 0127115960

    ReplyDelete
  5. Str8 guy for rent 0172039014..melaka area

    ReplyDelete
  6. http://www.koleksibudakbudakhot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Sms 0145221806...area serdang...upm....bangi...midvalley...mines.... servis isap konek.... free....

    ReplyDelete
  9. Sape nak berkenala dengan saya saya budak sekolah umur 17 duduk kuantan....sape yang duduk kuantan contact lah saya 0148226885 whatsapp okey

    ReplyDelete
  10. sape nak dengan saye umur 13 dudk KL nak try isap atau pun di isap 013-4212280 mssg je kalau call x akan angkat kalau nak call pon sabtu ahad je bile nak berkenalan bagi tau diri sape ... nie fb saye http://www.facebook.com/alqaf.jasmi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haii, abg berminat laaa...abg umur 20...contact laa gune emel dulu...:)

      cyberwatch93@yahoo.com

      Delete
    2. Harap admin dapat delete coment alqaf jasmi sebab die kene dajal dengan orang lain harap admin faham

      Delete
  11. sape2 bdk2 skolah atau under 21 msj sy 0142627657 area banting dengkil ptrajaya.. tempat lain ok gak janji x chubby n x lembut hehehee tq

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. haaaiii, sape nk kenal sy, umur 20, emel laaa dulu..:)

    cyberwatch93@yahoo.com

    nanti boleh ckp lagi pnjg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  14. Nak saya isap batang watsapp saya 0172771613 watsapp je tau saya 17 tahun

    ReplyDelete
  15. saper suka lancap sama2..jom lancap jumpa.. bleh goncang sama.. nak nombor msj dlu kat ym > boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 0197060825 umur 21 asal ipoh....klau nk kenal bawah 30 tahun

      Delete
  17. adik2 yang masih bersekolah mesej lha nombor nie.. area terengganu/kelantan 0139823064/0148394179

    ReplyDelete
  18. jom jump lancap. no chub. tepon, pm me boylancap@yahoo.com or skype matmelancap (jumpa lcp)

    ReplyDelete
  19. Nak kote muda 23 tahun ke bwh xgemuk. 01lapan9770112. Muar melaka.

    ReplyDelete
  20. nak remaja 13-15...sms 012-9014204..we chat-ben_9398..yg cute dan handsome

    ReplyDelete
  21. aku umo 16..nk cari adik angkat laki umo 13-14 yg leh wat specel:) area penang/sgpetani/kulim/bm jer...watsap aku 0124978576

    ReplyDelete
  22. bottom boy here..nk cri top area porttdickson n9..0132032417/wechat/whatsapp..n no chub k..area pd sahajer..hit me up k..

    ReplyDelete
  23. halo...
    salam kenal buat semua gay / biseks dimana berada.
    usia saya 27tahun.
    saya tinggal disekitar sumatera.
    ingin saya, cari partner.
    saya lebih suka pria dewasa.
    tak masalah dia sudah menikah / single.
    yg jadi masalah, pastinya jarak, mungkin akan susah tuk jumpa.
    &
    saya tidak pernah tertarik, gay kemayu / feminim.
    itu sama saja macam banci / shemale.
    don't shy!
    menjadi gay tidak harus Manja!
    gunakan pikiranmu yg dewasa, untuk berkenalan.
    sopan santun & beretika dalam komunikasi.
    ***
    now...Krisis kepercayaan & orang jujur.
    tentu semua membutuhkan waktu tuk mengenal seseorang.
    tapi feeling juga tidak akan meleset, walau kadang masih kucing2an tidak mau tunjukan foto asli,
    tapi komunikasi baik telp / sms, kadang sudah bisa dirasa, apa kita ada kecocokan?
    sebenarnya bentuk sapaan orang pertama x itu kadang sudah menggambarkan kepribadiannya.
    #
    over all,
    yang merasa berpenampilan jantan / gak feminim / gak kemayu,
    please contact : +6285664600785
    weChat : gaybelitong
    facebook?
    whatsapp?
    BBM : 74-B2-F6-5A
    asked me first...

    ReplyDelete
  24. bottom here.. nk knal2 boleh id wechat nazrieen

    ReplyDelete
  25. Harap admin dapat delete coment alqaf jasmi sebab die kene dajal dengan orang lain harap admin faham

    ReplyDelete
  26. I'm from banting slangor wechat me now zaid_fikrie

    ReplyDelete